VCA
VCA

Eendaagse rolsteiger basiscursus voor bedrijven

Een rolsteiger maakt het je gemakkelijk om werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Maar dan is het uiteraard wel belangrijk om te weten hoe je veilig met een rolsteiger kunt werken. Volg daarom bij ons een basiscursus voor de rolsteiger. Tijdens deze cursus leren onze gecertificeerde instructeurs je alles wat je over de rolsteiger moet weten. Ook ga je met de rolsteiger aan de slag, zodat je de opgedane kennis direct in praktijk kunt brengen.

Dit leer je tijdens de basiscursus

Tijdens de basiscursus maak je kennis met alle mogelijkheden van de rolsteiger. Je leert onder andere over de onderdelen van de rolsteiger, de montage en demontage en de manier waarop de rolsteiger verankerd moet worden. Ook leer je over de risico’s waar je mee te maken krijgt en hoe je deze kunt beperken. Dankzij onze basiscursus creëer je een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s.

Een rolsteiger basiscursus bij jou in de buurt

Onze vestigingen zijn verspreid over heel Nederland. Dat betekent dat de rolsteiger basiscursus ook bij jou in de buurt wordt aangeboden. De cursus duurt slechts één dag. Aan het einde van de dag ontvang je je certificaat, waarmee je aan kunt tonen dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om de rolsteiger veilig en verantwoord te kunnen bedienen.

Meer weten over de rolsteiger basiscursus?

Ben je op zoek naar meer informatie over de rolsteiger basiscursus bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om direct jouw cursusdag te plannen. Kijk hiervoor in onze last minute kalender en kies een datum die jou goed uitkomt. We zien je graag bij onze basiscursus!